Sinds 1 november is Solus IT verder gegaan met een nieuwe vennoot.

Om te beginnen. Stel je even voor.

“Ik ben Thomas Rodenhuis en woon samen met mijn vriendin en 2 kindjes in Leiden. Ik heb gestudeerd aan de ICT school in Leiden en ben inmiddels 10 jaar actief binnen de ICT. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, van kleine tot grote en enterprise organisaties, en mij gespecialiseerd op het gebied van VMware (virtualisatie), Microsoft en Citrix. Voor de genoemde producten heb ik verschillende certificeringen. Al een aantal jaar hebben Wouter en ik het er al over om iets samen te gaan doen. En dit jaar hebben we samen die stap gezet. Ik heb er ongelofelijk veel zin om samen te gaan werken en er een succes van te maken.”

Samen met je broer een bedrijf runnen. Vind je dat spannend?

“Ja spannend is het zeker. Veel zaken zijn voor mij nieuw, maar dat zal ik mijzelf snel eigen gaan maken. We hebben het er al jaren over en elke keer is er weer een reden waarom we het niet zouden doen. Nu hebben we de knoop doorgehakt en gaan we het gewoon doen! Ik heb er super veel zin in!”

Van kleine tot grote organisaties. Kun je daar wat meer over vertellen?

“Ik ben begonnen bij een systeembeheer bedrijf in Leiden. Zij werken voornamelijk voor het MKB. Door veel verschillende klanten was het werk heel uiteenlopend. Naast de projecten en systeembeheer voor de klanten deden we daar ook de ICT support. Hierna heb ik de stap gemaakt naar een grote ICT dienstverlener in de zorg. Hier was ik intern verantwoordelijk voor alles wat met VMWare te maken heeft. Van beheer tot nieuwe projecten binnen de organisatie. Later ben ik hier ook consultancy/advies werkzaamheden gaan uitvoeren bij de diverse zorginstellingen. Als laatste stap ben ik overgestapt naar een detacheringsbureau. Voor hun heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de overheid.  

Nieuwe bedrijfsgegevens

Bij het opzetten van de nieuwe organisatie horen ook nieuwe bedrijfsgegevens. Deze zijn allemaal terug te vinden op de contactpagina van onze website.

Neem contact op

Laat hier een bericht achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Not readable? Change text. captcha txt